Browse By Tags

  • Provisioning an unexpected value in attribute Mail of AD

    Hello experts,

     

    1IM is provisioning the “Mail” attribute of some AD accounts as blank (“”) when this should be Person.CCC_email and we cannot explain why this is happening despite Person.CCC_email being always filled.

    We have…

  • AD group membership not being applied to the target

    AD group membership when assigned directly, or through inheritance, is not assigned to the actual AD.

    In some cases, even the membership can be seen for the ADSAccount object, but it is not seen in AD.

    However, any changes to an AD account is immediately…

  • Getting error "Error loading Authentication module ComponentAuthenticator" in AD provisioning as well as synchronization

    Hi,

    I am getting mentioned error when I run synchronization and provisioning for AD. It used to work till now and all of a sudden I got this error. What might have caused this issue to occur? Please suggest how this can be resolved.

  • AD Forest Sync

    Hey everybody,

    I try to set up an AD Forest Sync to Sync our Production and Test environment AD.

    I have created two different Workflows with Connections and Mapping Pairs.

    The Update Workflow is working without any problems.

    But the Provisioning Workflow…

  • Group Sync Failing

    Hi,

    We have two domains within seperate forests (let's call them source and target). I've setup a syncronisation step to copy a group from the source domain, with the provisioning settings look for groups where the mail attribute is present. The target…