For the best web experience, please use IE11+, Chrome, Firefox, or Safari

Kérdezni nálunk nem ciki - Vár rád a One Identity!

Recruitment Promotion Video - One Identity Team in Hungary 01:37

Kik vagyunk mi?

Zseniális és elhivatott emberek által összegyűjtött tudás és tapasztalat, izgalmas munkahely, vezető IT-biztonsági szoftverfejlesztő vállalat.

A One Identity, a Quest Software egyik üzletága, a jogosultság– és hozzáférés-kezelés (Identity and Access Management – IAM) piac Gartner Magic Quadrant Leader szállítója. A One Identity megoldásait világszerte 7500 ügyfél használja több mint 125 millió felhasználói azonosító kezelésére.

A kaliforniai székhelyű One Identitynek a legnagyobb R&D központja Budapesten és Veszprémben található. A két siteon összesen 140 mérnök dolgozik, akik között megtalálható fejlesztő, tesztautomatizációs mérnök, UI/UX-es, DevOpsos, belső IT-s, Support mérnök. Gyakornoktól a lead developerig megtalálható a teljes skála nálunk.

Küldetésünk

Lehetővé tesszük ügyfeleink számára, hogy megvédjék legfontosabb értékeiket - az embereiket, az ő személyazonosságukat és az általuk létrehozott információt, bárhol és bármikor.

Termékek, amiket Magyarországon fejlesztünk

Budapest

Veszprém

Budapest & Veszprém

Nézz be hozzánk

Mikkel találkozol még, ha nálunk fejlesztesz kibervédelmi szoftvereket?

Éves 1 hétig tartó össznépi Hackathonnal
Kis létszámú, agilis csapatokban dolgozunk (átlag 9-12 fő)
Open Source közösség részese lehetsz
Kötetlen munkarend támogatja a munka-magánélet egyensúlyát
A szakma kiemelkedő képviselőivel dolgozhatsz együtt
Mentorálás, már a belépésed első napjától
Önállóság és innovációs lehetőségek
Zöldmezős beruházás, akár egy Hackathon projektből
Kényelmes, modern, számos extrával felszerelt irodával Budapesten és Veszprémben

Van még kérdésed?

Írj nekünk a hr-hungary@oneidentity.com email címre. Vagy böngészd át a karrieroldalunkon a budapesti és veszprémi nyitott pozíciókat.

Célunk, jövőképünk és értékeink

Célunk

A One Identity olyan technológiát szállít, amely összeköti a hatékonyságot az eredményességgel. Szoftvereink révén a felhasználói jogosultság-és hozzáférés kezelés a teljes munkavállalói ciklus alatt könnyen és biztonságosan kezelhető, így időt és pénzt takarít meg ügyfeleinknek.

Megingathatatlan elkötelezettséggel:

 • Szállítunk kiváló termékeket
 • Nyújtunk nagyszerű szolgáltatásokat
 • Támogatjuk a zavartalan üzleti működést
 

Értékeink

Hiszünk az etikában, az integritásban és a munkahelyi tiszteletben. Ezek az elvek vezérlik, hogyan bánunk ügyfeleinkkel, partnereinkkel és egymással. Munkáltatóként az a célunk, hogy az alábbi 6 érték mentén teremtsünk fenntartható kultúrát:

Jövőd a One Identityben

 1. Belépéskor kapsz egy betanulási tervet az első 3-5 hónapra, aminek lekövetésében mentor segít.
 2. Jól kidolgozott kompetencia-mátrix és az ehhez kapcsolódó besorolási (grade) rendszer alapján tudod nyomon követni a fejlődésed.
 3. Személyes tanulási tervet dolgoztok ki a közvetlen vezetőddel, amit fél évente közösen átnéztek.
 4. Csapaton belüli, részletes tudás-térkép, hogy tudd, kitől mit tanulhatsz és ők mit tanulhatnak tőled. Meghatározzátok, hogy ki milyen tudást, mennyi idő alatt és hogyan vegyen át.
 5. Csapatra vonatkozó health-checket végzünk.
 6. Több csapatnál rendszeres a külföldre utazás. Van olyan fejlesztő, aki az általa kitalált projekt létjogosultsága miatt a utahi siteon fejlesztheti a termékeinket. Van supportos kolléga, aki Írországból dolgozik, és a termékhez üzleti szinten közel álló kollégák rendszeres világjáró úton vehetnek részt.

Velünk rugalmasan építheted a karriered. Betölthetsz új pozíciót a csapaton belül vagy akár a csapatok között. Néhány példa a teljesség igénye nélkül:

 • fejlesztőből pre-saleses
 • support mérnökből fejlesztő
 • belső IT-s kollégákból DevOps-os
 • marketingesből product owner
 • qualitisből product owner.

Lehetőséged van vezető szerepkör betöltésére is! Többféle vezetői szerep van nálunk. Előléphetsz mérnöki vonalon szenior vagy vezető fejlesztői pozíciókba, és ha kedvet érzel a line manageri vagy product owneri munka iránt, arra is lehetőséged van. Ebben segít neked az egyénre szabott karrierterved, amit a közvetlen vezetőddel rendszeresen egyeztettek, és a cég dedikált költség kereten belül támogatja a fejlődésed, legyen az akár konferencia, workshop, tréning, könyv, videó anyag stb.

Ügyfeleink támogatását magunk végezzük Escalation Engineereken keresztül, így rendszeresen kísérletezhetsz új módszerekkel és technológiákkal.

Gyakornokoknak

Pályakezdő programunk gyakornoktól a juniorig terjedően mindkét szintet magában foglalja. Gyakornokokat iskolaszövetkezeten keresztül alkalmazunk heti minimum 24 órában, rugalmas , az iskolához igazodó időbeosztással. Minden gyakornok kap maga mellé egy mentort, aki segíti a szakmai és közösségi beilleszkedésében. Gyakornokaink döntő többsége 85% felett konvertál munkavállalóvá. A termékeink komplexitásából eredően, a nálunk töltött gyakornoki idő minimum fél év. Az ez idő alatt elsajátított ismeretek segítik majd a gyakornokot abban, hogy később magabiztosan tudjon részt venni termékeink fejlesztésében.

Jelentkeznél? Nézd meg a nyitott pozícióinkat

 

Vagy írj nekünk a hr-hungary@oneidentity.com email címre.

Vezető márkák, akik minket választottak