For the best web experience, please use IE11+, Chrome, Firefox, or Safari

Kérdezni nálunk nem ciki - Vár rád a One Identity!

Recruitment Promotion Video - One Identity Team in Hungary 01:37

Kik vagyunk ?

Egy csapatnyi zseniális és elhivatott szakember együttes tudása és tapasztalata. Egy izgalmas munkahely. Egy vezető IT biztonsági szoftverfejlesztő vállalat.

A One Identity a Quest Software egyik üzletága, a jogosultság– és hozzáférés-kezelési (Identity and Access Management, azaz AM) piac Gartner Magic Quadrant Leader fokozatú beszállítója. IT biztonsági megoldásainkat világszerte 11.000 ügyfél használja, több mint 500 millió felhasználói azonosító kezelésére és védelmére.

A kaliforniai székhelyű One Identity legnagyobb R&D központjai Budapesten és Veszprémben találhatóak, ahol összesen jelenleg 110 mérnök dolgozik, különböző munkakörökben. Fejlesztő, QA mérnök, UI/UX tervező, DevOps szakember, belső IT-s, vagy épp Support mérnök – a teljes skála megtalálható nálunk a gyakornoktól a Lead Developer szintig.

Küldetésünk

Lehetővé tesszük ügyfeleink számára, hogy megvédjék a legfontosabb értékeiket: a dolgozóikat, a személyazonosságukat és az általuk létrehozott információt. Bárhol, bármikor.

Magyarországon fejlesztett termékeink

Budapest

Veszprém

Budapest & Veszprém

Nézz be hozzánk!

Mire számíthatsz, ha minket választasz?

Össznépi Hackathon-hétre minden évben.
Kis létszámú (átlag 9-12 fős) agilis csapatokra.
Részvételre az open-source közösségben.
Kötetlen munkarendre, hogy támogassuk a munka és magánélet egyensúlyát.
Közös munkára a szakma kiemelkedő képviselőivel.
Mentorálásra már az első munkanapodtól.
Önállóságra és innovációs lehetőségekre.
Új, akár belsős Hackathon projekteken alapuló termékek fejlesztésére.
Kényelmes, modern, számos extrával felszerelt irodára Budapesten és Veszprémben.

Van még kérdésed?

Akkor írj nekünk a hr-hungary@oneidentity.com email címre, vagy nézd át a karrieroldalunkon a budapesti és veszprémi nyitott pozícióinkat!

Célunk, jövőképünk és értékeink

Célunk

A One Identity termékek egyesítik a hatékonyságot és az eredményességet. Szoftvereink révén a felhasználói jogosultság- és hozzáférés-kezelés a teljes munkavállalói ciklus alatt könnyen és biztonságosan kezelhetővé válik, időt és pénzt megtakarítva ügyfeleinknek.

Eltökélt célunk, hogy:

 • Kiváló termékeket szállítsunk,
 • Nagyszerű szolgáltatást nyújtsunk,
 • Támogassuk ügyfeleink zavartalan üzleti működését.
 

Értékeink

Hiszünk az etikában, az integritásban és a munkahelyi tiszteletben. Ezen elvek mentén dolgozunk együtt ügyfeleinkkel, partnereinkkel és egymással is. Munkáltatóként hat fő érték mentén teremtünk fenntartható kultúrát:

Mire számíthatsz nálunk?

 1. Belépéskor kapsz egy betanulási tervet az első 3-5 hónapra, amelynek követésében saját mentor lesz segítségedre.
 2. A fejlődésedet kidolgozott kompetencia-mátrix és az ahhoz kapcsolódó besorolási (grade) rendszer alapján tudod nyomon követni.
 3. Személyes tanulási tervet fogtok kidolgozni a közvetlen vezetőddel, amit félévente közösen átnéztek.
 4. A csapatodon belül részletes tudástérkép segít meghatározni, hogy kitől mit tanulhatsz, és hogy ők mit tanulhatnak tőled. Emellett segít annak megtervezésében is, hogy ki milyen tudást, mennyi idő alatt és hogyan vegyen át.
 5. Rendszeres csapat health checkekre.
 6. Külföldi utazási lehetőségek több csapatban is. Van olyan fejlesztőnk, aki az általa kitalált projekt üzleti értéke miatt már a utahi irodánkban is fejlesztheti a termékeinket. Van supportos kolléga, aki Írországból dolgozik. A termékeinkhez üzleti szinten közel álló kollégák pedig rendszeresen járják a világot.

Velünk rugalmasan építheted a karriered, mivel támogatjuk, hogy más pozíciókban is kipróbáld magad – akár a csapatodon belül, akár egy másik részlegen!Néhány példa a teljesség igénye nélkül:

 • IT-s kollégából DevOps-os,
 • Supportosból fejlesztő,
 • Fejlesztőből Presales kolléga,
 • Marketingesből vagy tesztelőből pedig Product Owner.

A fentiek mellett vezetői szerepköröket is betölthetsz nálunk! Mérnöki vonalon senior vagy vezető fejlesztői pozíciókba fejlődhetsz, de ha kedvet érzel a Line Manager vagy Product Owner munkakör iránt, azok ellátására is lehetőséget kaphatsz. Ebben lesz segítségedre az egyénre szabott karrierterved, amelyet a közvetlen vezetőddel rendszeresen egyeztettek majd. A One Identity azonban dedikált költségkereten belül is támogatja a fejlődésedet, történjék az akár konferenciákon, workshopokon és tréningeken való részvétellel, vagy épp szakkönyvek és videókurzusok vásárlásával.

Ügyfeleink támogatását Escalation Engineerjeink segítségével magunk végezzük, így rendszeresen kísérletezhetsz új módszerekkel és technológiákkal is.

Gyakornokoknak

Pályakezdő programunk a gyakornok és junior szintekre terjed ki. Gyakornokokat iskolaszövetkezeten keresztül alkalmazunk heti minimum 24 órában, rugalmas, az iskolához igazodó időbeosztással. Minden gyakornokunk mentort kap maga mellé, aki segíti a szakmai és közösségi beilleszkedésben. Gyakornokaink döntő többsége (több mint 85%-uk) ezt követően teljes munkaidős kollégaként folytatja nálunk karrierjét. A termékeink komplexitásából eredően az elvárt gyakornoki idő minimum fél év – az ez idő alatt elsajátított ismeretek segítik majd gyakornokainkat abban, hogy később magabiztosan tudjanak részt venni termékeink fejlesztésében.

Jelentkeznél? Akkor nézd meg a nyitott pozícióinkat:

 

Vagy írj nekünk a hr-hungary@oneidentity.com email címre!

Vezető márkák, akik már minket választottak