Social media irányelveink

Örömmel tapasztaljuk, hogy social media felületeinken egyre nagyobb az aktivitás. Ez inspirált minket arra, hogy pár pontban összeszedjük, mik az alapelveink, amelyek mentén biztonságos és konstruktív eszmecserének teret adó közösségi életet biztosíthatunk számotokra.

Elkötelezettek vagyunk egy olyan online közösség létrehozása és fenntartása mellett, amely aktívan részt vesz a posztjaink és blogbejegyzéseinkkel kapcsolatos eszmecserében. Kommentelés, hozzászólás írása előtt kérlek olvasd el a következő iránymutatásunkat.

Légy kedves, érezd jól magad és építs a kapcsolatokat

Kérjük, hogy az online térben is add meg a másiknak kijáró tiszteletet. A One Identity semmilyen formában nem tolerálja a rasszizmust, a fanatizmust, a szexizmust, a zaklatást, a gyűlöletkeltést és a gyűlöletbeszédet. A gyűlöletbeszéd magában foglal minden olyan megnyilvánulást, vagy annak promócióját, amely bármely embercsoporttal szemben becsmérlő, fenyegető, megkülönböztető. Senkit sem lehet faj, etnikum, nemzetiség, vallás, szexualitás, kaszt, nem, fogyatékosság vagy neurodiverzitás alapján megkülönböztetni.

Mások fenyegetését vagy zaklatását még viccnek álcázva sem tartjuk elfogadhatónak.

Információvédelem

Az oldalainkon tilos a más személyek beazonosítására alkalmas adatok megosztása. Az illető kifejezett engedélye nélkül tilos mások személyes adatait a közösségi médiában nyilvánosságra hozni.

Légy önmagad!

Ne használd a social media felületeinket hamis profillal. A közösség élmény lerombolása, a közösség félrevezetése vagy a kialakult beszélgetés értékének, hitelének rontása azonali eltávolítást von maga után.

Tartsd be a törvényeket

Tilos mások engedélye nélkül képet, vagy bármilyen egyéb tartalmat közzétenni akár a szerzői, akár szereplői azoknak. Ha másokat idézel, vagy bármilyen kutatásra, elemzésre, cikkre hivatkozol, jelöld meg a forrásodat, ha lehet, linkkel együtt.

Viselkedj felelősen

Meggyőződésünk, hogy a One Identity közösségi média felületeinek biztonságos és barátságos virtuális térnek kell lennie minden egyén, csoport és tiszteletteljes elképzelés számára. Kérjük, ezt szem előtt tartva kommunikálj. Mindenkit szeretettel várunk, és arra biztatunk, hogy hangoztassa véleményét, tekintet nélkül identitásra, politikára, ideológiára vagy vallásra, mindaddig, amíg ezek a vélemények tiszteletteljesek és konstruktívan hozzájárulnak a beszélgetéshez. Minden durva, sértő, gyűlöletkeltő, ellenségeskedő vagy kirekesztő tartalom eltávolításra kerül, minősített esetben a hozzászólás írója ki is tiltható az oldalainkról.   

Moderáció 

A fentiek figyelembevételével a biztonságos közösségi tér működtetésének érdekében fenntartjuk a jogot a hozzászólások utólagos moderálására.

Az általunk vallott alapértékekről az alábbi linken tájékozódhatsz bővebben: https://www.quest.com/company/

Anonymous
Related Content